Werk doen wat bij jou past!

Door mijn werk kom ik veel in contact met mensen. Afgelopen jaren zijn er mensen bij me geweest, die symptomen, dan wel een label van ADD, ADHD hebben. Zij kwamen bij mij. En om eerlijk te zijn, twijfelde ik soms aan het label.


Wat bleek, zodra ze werk gevonden hadden wat bij ze past. Waar ze konden zijn wie ze ‘echt’ zijn en zich niet hoefde aan te passen. Verdwenen de symptomen, ‘hoppa weg’. En begonnen ze weer te sprankelen, te leven


Dus, hoe zou het zijn, als je voor jezelf weet, dit is wie ik ben, met mijn kwaliteiten. Wat ik leuk vind om te doen. Waar mijn interesses liggen, waar ik blij van word. Ook al heb je super veel interesses 😉. En dat je van jezelf weet, dit vind ik lastig, maar het staat me vooral niet in de weg, om te gaan doen waar ik energie van krijg. Of waar ik juist rustig van word.


Want ik ben ervan overtuigd, dat iedereen een bepaalde persoonlijkheid heeft (ongeacht wel/geen label), dat het belangrijk is dat je werk hebt, wat bij jouw past. I.p.v. dat je een baan gaat zoeken/doen waar je het beste in kan vinden. M.a.w. je moet aanpassen.


Wanneer je werk verricht, wat jouw energie kost. Waarin je niet gelukkig bent in je werk, dan heeft dit zijn weerslag in je gezondheid, je relatie en zeker ook in je financiën. Denk daar maar eens over na…..


Wil jij met plezier werken? I.p.v. dat je wekker afgaat. En je het volgende liedje in je hoofd hoort: ‘ik heb geen zin om op te staan, ik moet weer naar mijn baas toe gaan’.


Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend, kosteloos en vertrouwelijk inzicht gesprek: marielle@sprankelenderwijs.nl


Ik wens je een fijne werkweek toe, met veel mooie momenten.


Met een sprankeling,

Mariëlle

#leef #lovetowork #persoonlijkeontwikkeling #blijfjezelf #mooileven