Wat is jouw mindset over jouw leven?

Dat je altijd gehaast en druk bent. Dat je achter de feit aanloopt. Dat je stress ervaart. ’s Avonds uitgeblust op de bank ploft. Dat dit nu eenmaal zo is en je hier niets aan kunt veranderen?


Of


Je wilt juist graag ander werk, maar als je een leuk vacature ziet, voldoe je niet aan het profiel. Dus solliciteer je maar niet. 


Of


Je hebt zoveel leuke ideeën, maar je zet deze niet om in acties. En als je wel een idee oppakt…. Dan komen er andere dingen op je pad. Die ook interessant zijn. Zodat je na een paar weken beseft, dat je niet gedaan hebt, wat je wilde doen. Met als gevolg dat je teleurgesteld bent in jezelf. 


Hoe zou het zijn, als je jouw leven richting geeft, passend bij jou. Waarin jij blij en gelukkig bent, in hetgeen wat je doet. Meer inkomsten hebt, omdat je weet wat jouw kwaliteiten, valkuilen en leerpunten zijn. 


Durf en wil jij weer sprankelen? Een stok achter de deur, zodat jouw ideeën omgezet worden tot concrete acties. Iemand die eerlijk en oprecht naar jou is. En heerlijk eigenwijs, dat niet alles volgens de gebaande paden hoeft?


Dan nodig ik je graag uit voor een inzicht gesprek. 


Ik spreek je graag.


Met een sprankeling,


Mariëlle