Jouw onderneming is een spel

Wanneer mensen tegen me vertelden ‘het leven is een spel’. Begreep ik dit nooit. Totdat het kinderprogramma klokhuis vertelde hoe een spel gemaakt wordt. En toen begreep ik het😊.


Ik zie nu het ondernemen als een spel, waarbij jij de spelregels bepaald. Waarbij het belangrijk is, dat je weet wat jouw leerpunten en valkuilen zijn. Wat jouw competenties zijn. Dit zijn allemaal elementen die terugkomen in de spelregels van jouw spel.


Gedurende het ondernemen, kom je in allerlei vormen tegenstanders tegen. Zul je keuzes moeten maken. Er zullen tegenstanders op je pad komen, die morren aan jouw spelregels.


Hoe ga je hier nu mee om?


Ik ontwerp graag samen met jou, jouw ondernemers spel. Zodat je snel eenvoudige doelgerichte keuzes maakt, je kunt focussen op jouw doel, structuur en overzicht hebt, je grenzen bewaakt. En vol enthousiasme en plezier blijft ondernemen.


Interesse? Kijk gerust eens op mijn website om mij beter te leren kennen. Wil je me graag met me sparren, voel de ruimte om me een mail sturen. Dan neem ik graag contact met je op om een vrijblijvend gesprek in te plannen , marielle@sprankelenderwijs.nl
Sprankelende groet,

Mariëlle