Mariëlle Schoenmakers

Mijn naam is Mariëlle Schoenmakers. Ik help mensen hoe ze in alle ontspannenheid, in eigen tijd en ruimte kunnen leren en groeien. Dat je ervaart en voelt dat je goed bent zoals je bent, met jouw eigen kwaliteiten. Dat jij zicht krijgt op leer- en gedragsmogelijkheden op school en in je omgeving. Mijn kracht zit in duidelijke en heldere communicatie, resultaat- en mensgericht werken.

Mijn persoonlijke motivatie hierin, is dat er meer is dan het reguliere pad. Ouders en kinderen die vastlopen in het reguliere pad, waardoor ze geen mogelijkheden zien. Ik wil jou graag begeleiden in het pad, wat bij jou past. Met als uiteindelijke doel, dat je weer sprankelend en vooral voelt dat je goed bent, zoals je bent. Dat je zicht krijgt op jouw leer- en gedragsmogelijkheden die je kunt inzetten op school, studie, op je werk en in jouw (verrijkte leer)omgeving.

MarielleSchoenmakers

Gecertificeerde Davis®-counselor, opgeleid door Davis Dyslexie Associatie Nederland.

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Neem dan contact met mij op.

Telefonisch ben ik te bereiken op 06 27 49 67 30 of via mail marielle@sprankelenderwijs.nl

Davis-ovaal

Beroepsmatige dienstverlening aangeduid als Davis®, Davis Dyslexia Correction®, Davis Symbol Mastery®, en Davis Orientation Counseling® mag uitsluitend verleend worden door mensen die opgeleid en gecertificeerd zijn door de Davis Dyslexia Association International.