Mariëlle Schoenmakers

Mijn naam is Mariëlle Schoenmakers. Ik heb jaren gewerkt als loopbaanadviseur op de Technische Universiteit in Eindhoven. Waarbij ik verschillende rollen heb vervuld, o.a. als trainer, spreker, coach, voorzitter dienstenraad, coördinator introductieweek. Zoals je leest een veelzijdige functie. Ik ben leergierig en houd van uitdagingen. Een uitdaging voor mij is om werk te hebben waarbij ik geprikkeld word en persoonlijk blijf groeien.

Hierna ben ik werkzaam geweest als projectleider van de poortwachter wet, projectleider bij het opzetten van een internationaal detacheringsbureau. Projectleider wet inburgering, armoedebeleid en schuldhulpverlening. En tenslotte werkzaam geweest als HRM en Marketing functionaris in de horecabranche. 

Naast mijn werkzaamheden heb jarenlang aerobic- en spinningslessen gegeven. Ook heb ik een periode redactionele stukken geschreven voor een politieke partij. Op dit moment zit ik in de oudergeleding van de medezeggenschapsraad van een Speciaal Basis Onderwijs.

Als multi-passionate heb ik me o.a. verdiept middels opleiding en ervaring in ADD en ADHD.  Zoals ik er naar kijk, gaat er veel talent verloren in deze wereld. Omdat mensen heel veel moeite (blijven) doen om zich aan te passen aan het systeem. Waardoor zij de verbinding met zichzelf kwijt raken. Met als gevolg ongelukkig zijn, stress, vermoeidheid, faalangst ervaren. Moeite hebben met focussen. Onzeker worden en hun zelfvertrouwen daalt. Ik vind dit zo jammer.

Wanneer je werk doet, wat niet bij je past. Je het gevoel hebt, dat je achter de feiten aanloopt, dan loop je leeg. Je bent op, moe. En dit werkt overal in door. 

Ik gun iedereen het geluk, het recht om het pad te bewandelen wat bij jouw past. Los van systemen, los wat heurt volgens anderen. Ik help je met alle liefde, en vooral met veel plezier en humor, om uit te zoeken waar jouw kwaliteiten, valkuilen en leerpunten liggen. Zodat je werk gaat doen, waar je optimaal tot je recht komt. Zodat je rust in je hoofd en lijf hebt, kunt focussen op de momenten dat je het wilt. Maar ook  heerlijk afwezig kan zijn, want dit geeft ook veel creativiteit. Balans tussen werk en privé.

Belangrijk om te weten als je met mij werkt: ik ben eerlijk, duidelijk en transparant. Wat je ziet en  hoort is wat je krijgt. Mijn lijfspreuk is: eigenwijs is ook wijs. En net zoals elke goede coach, trainer en spreker ben ik diep betrokken, onderzoekend en nieuwsgierig. Zodat je stappen zet, waarvoor je bij mij bent. 

Echte keuzes maakt vergt moed. En een stap zetten, begint met een besluit. Let’s go for it!

Met een sprankeling,

Marielle-d6b04f
LINH20191014Marielle0182