Ben je op zoek naar hulp?

Waarom zou je naar een coach toe gaan? Vaak vindt je jouw problemen wel mee vallen, of heb je geen zin om er met iemand over te praten.

Misschien herken je jezelf in de volgende redenen om vooral niet naar een coach/therapeut te gaan:

  • Pff, dan moet ik iets over mezelf vertellen, daar heb ik echt geen zin in.
  • Ik ben toch niet gek! Mensen gaan naar een coach, therapeut of psycholoog als het niet goed gaat in hun hoofd. Daar heb ik geen last van.
  • Het valt allemaal wel mee waar ik tegenaan loop, dit gaat wel weer weg.
  • Waarom zal ik iemand lastig vallen met mijn dingen? Wat zullen ze wel niet van mij denken?

Ho, stop.

Een coach/therapeut is er voor jou. Jullie werken samen aan hetzelfde doel, en willen dat jouw leven weer leuk wordt. Het is hun beroep om jou te helpen. Ze kunnen je helpen met dingen als leren omgaan met piekeren, stress, keuzes maken, perfectionisme of faalangst. Maar ook als je heel veel verdriet hebt en je niet lekker in je vel zit. Er wordt naar jou geluisterd en er wordt gekeken hoe zij jou het beste kunnen helpen, op een manier die bij jou past. Als het nodig is kunnen ze ook jouw hierin ouders begeleiden.

Neem gerust een kijkje bij de coaches/therapeuten van jongdoord8, en kijk waar zij jou mee kunnen helpen. Dit doen ze heel graag voor én met jou! Zoek hieronder in de zoekbalk op categorie of regio. Kom je er niet uit of kan je geen geschikte coach voor jou vinden, stuur ons dan een mailtje naar info@sprankelenderwijs.nl, dan kijken we hoe je verder geholpen kan worden.