Herken jij je in de symptomen van AD(H)D? En belemmert het in jouw ondernemerschap of je werk?

Je bent vol enthousiasme gestart met een jouw bedrijf. Inschrijven in de KvK, bedrijfsnaam bedacht. En nu gaat het echte werk beginnen. Je loopt over van toffe ideeën. Je gaat er vol in, om na een paar weken af te vragen, is dit het nu wel voor mij?


En nu, een half jaar later, zit je hier achter je laptop, moedeloos naar je laptop te turen. Er komt niets uit je handen. Je bent leeg. Waarom wilde je ook weer zo graag jouw eigen bedrijf? Waar en hoe moet je beginnen? Wat past het beste bij jou? Wat werkt het beste voor jou? Je bent het helemaal kwijt. Je voelt je gefrustreerd, dit voel je in je hele lijf. Het lukt je niet, en je blijft zo in deze emotie hangen.


Herken jij je in de symptomen van AD(H)D? En belemmert het in jouw ondernemerschap of je werk?


Ik zie AD(H)D-ers als krachtige ondernemers.  Zij denken snel, hebben een creatieve brein, denken out-of-the box. Zien mogelijkheden, die anderen niet zien. Echter werkt jouw brein zo snel, dat je het soms niet bij kunt houden. En dat is frustrerend, dit kost energie, dit geeft stress. Je wordt er moedeloos van en het kan zelfs jouw zelfvertrouwen enorm naar beneden halen.


Ik help je graag om samen met jou op ontdekkingsreis te gaan, hoe jij als ondernemer met AD(H)D jouw bedrijf neer zet zoals jij het voor je ziet. Je stappen zet naar de onderneming die bij jou past, op jouw manier. Je leert jezelf nog beter kennen. Ik werk samen met jouw vanuit jouw kwaliteiten. Ik leer je om jouw valkuilen sneller te herkennen en deze om te zetten in kracht.


Wil je me graag beter leren kennen? Ik nodig je graag uit om een kijkje te nemen op mijn website: www.sprankelenderwijs.nl


Sprankelende groet,


Mariëlle