Gebruikersovereenkomst

Gebruikersovereenkomst jongdoord8

jongdoord8, dé plek voor jongeren tussen 12 en 24 jaar

Welkom bij jongdoor8!

Wat goed dat je dit document leest!

Natuurlijk wil je graag weten onder welke voorwaarden jij gebruik kunt maken als bezoeker van het platform. Geen zorgen: het is aardig wat leesvoer. Maar we hebben ons best gedaan om deze gebruiksvoorwaarden zo duidelijk mogelijk te omschrijven en geen moeilijke juridische termen te noemen.

Zijn de voorwaarden op onderdelen onduidelijk, laat dan bijvoorbeeld je ouders of verzorgers even meelezen. Natuurlijk kun je jouw vraag ook via onderstaande contactmethoden aan ons stellen.

jongdoord8 is een eenmanszaak, opgericht door Mariëlle Schoenmakers, en ook wel bekend onder de handelsnaam Sprankelenderwijs.

jongdoord8 is een verzamelplatform speciaal voor jongeren. Leveranciers binnen de therapie-, coach- en mentorwereld, worden op dit platform gebundeld en aangeboden.

Op deze wijze worden jongeren en coaches bij elkaar gebracht. Het platform brengt dus op de website vraag en aanbod bij elkaar en het faciliteert daarmee bij de totstandkoming van de overeenkomst tussen koper en verkoper. Zonder daar onderdeel van te zijn. Juridisch gezien wordt hier ook wel het etiket ‘digitaal prikbord’ op geplakt.

Bedrijfsgegevens

jongdoord8
Prelaat van Dinterstraat 77
5421 VJ Gemert

KvK-nummer                       : 72248637
BTW-nummer                     : NL001890259B87

Website                                 : www.jongdoord8.nl
E-mail                                    : info@sprankelenderwijs.nl

Telefoon                               : 06 – 27 49 67 30

 

Platform jongdoord8

Het platform jongdoord8 is enkel een digitaal prikbord. Je gaat dus rechtstreeks met een coach een overeenkomst aan. Ben je nog te jong om zelf een overeenkomst te sluiten, dan zal de coach altijd toestemming vragen aan je ouders of verzorgers.

Jouw akkoord

Je gaat akkoord met de gebruiksvoorwaarden:

  1. doordat je de producten en diensten gebruikt in jouw zoektocht naar de juiste match met een therapeut, mentor, coach of expert (hierna samen te noemen “coach of coaches”), of
  2. door de inhoud op ons platform te lezen en te bekijken.

Als je het niet met de voorwaarden eens bent, moet je natuurlijk het platform niet gebruiken.

Specifiek ga je akkoord met het volgende:

  • Je erkent dat jongdoord8 een tussenpersoon is, dus een digitaal prikbord. Op het platform worden coaches geïntroduceerd en jij kiest zelf je eigen match. Daarom kan jongdoord8 niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden. De (koop)overeenkomst komt enkel tot stand tussen jou en de coach. Eventuele consultaties of coaching die je volgt, zijn dus strikt tussen jou en je coach.
  • Enkel de coach is verantwoordelijk en aansprakelijk voor de resultaten van je coaching.
  • Het is aan jou alleen om te beslissen of de coach waarmee je werkt gekwalificeerd is om jou te coachen, door middel van een combinatie van hun opleiding, training, referenties, natuurlijke vaardigheden, vertrouwen, enzovoort.

Privacy

Je privacy is belangrijk voor ons!
Hoe we omgaan met je gegevens wanneer je ons platform gebruikt, kun je lezen in onze privacyverklaring. We raden je aan dit goed door te lezen.

Kinderen
jongdoord8 heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij je toestemming hebt van je ouders of verzorgers.
Wij kunnen helaas niet controleren of jij ouder dan 16 bent. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online-activiteiten van jouw kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.

Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via: info@sprankelenderwijs.nl
Wij zullen deze informatie dan verwijderen.

Verder zijn de coaches verbonden aan het platform zelf verantwoordelijk om jou te informeren over hoe hij of zij omgaan met de persoonsgegevens die je verstrekt. jongdoor8 verwijst daarom altijd naar de privacyverklaring van deze coach. Die kun je vinden op zijn of haar website.

 

Mentale gezondheid

jongdoord8 is een platform waarop coaches worden aangeboden. De coaches stellen geen diagnoses. Coaches en het platform zelf, zijn geen vervanging voor alle medische gezondheidsspecialisten.  

Veiligheid

We doen ons best om het platform een veilige plaats te maken voor alle gebruikers. Maar we kunnen het niet garanderen!
Daar kun jij een belangrijke rol in spelen. Door het platform te gebruiken, verklaar je het volgende:

  • Je zult niet handelen in strijd met deze voorwaarden of illegale activiteiten ontplooien;
  • Je zult het platform niet gebruiken op een wijze die het volledige genot ervan door andere gebruikers zou kunnen beïnvloeden, verstoren of belemmeren, of die het platform op welke manier dan ook zou kunnen schaden, uitschakelen, overbelasten of de werking van het platform zou kunnen hinderen.
  • Je eventuele reacties en content zijn enkel positief en maken geen inbreuk op anderen, zijn niet haat zaaiend of op enige andere wijze negatief ten opzichte van het platform, de coaches of medegebruikers;
  • Je zult het platform, systemen of netwerken niet onderzoeken, scannen of testen op zwakke plekken;
  • Je zult geen activiteiten aanmoedigen of stimuleren die in strijd zijn met deze voorwaarden.

We vinden jouw veiligheid tijdens het gebruik van het platform ook heel belangrijk. Gebruik het platform dus niet op zodanige wijze dat je aandacht wordt afgeleid van verkeers- of veiligheidsvoorschriften. Gebruik het platform bijvoorbeeld nooit in het verkeer. En breng jezelf of anderen nooit in gevaar.

Als je gedachten hebt over zelfmoord of overweegt jezelf schade toe te brengen, neem dan onmiddellijk contact op met een zelfmoordhulplijn. Chat of bel 113 of gratis 0800-0113 of ga naar de dichtstbijzijnde hulpinstantie.

Is er sprake van huiselijk geweld of kindermishandeling? Ga dan naar Veilig Thuis of bel met 0800 – 2000 (24/7 gratis).

Ik hoop dat je veel plezier mag beleven bij het bezoeken van jongdoord8.

Mariëlle Schoenmakers,
Oprichter jongdoord8