Aanbevelingen

Wat sprankelende mensen hierover zeggen….

Om privacy redenen zijn sommige namen gefingeerd.

Britt (36 jaar)

Bedankt voor deze inspirerende dag! Vol nieuwe ideeën en energie. Heb echt zin in deze 3 maanden, het was een fijne start!!!!

Maud (22 jaar)

Op het werk liep het niet goed, ik zat niet lekker in mijn vel en ik kreeg steeds meer lichamelijke klachten die in eerste instantie niet te verklaren waren. Toen dacht ik terug aan een lezing die werd gegeven door Mariëlle, ik herkende mezelf meteen in het verhaal wat ze vertelde en heb kort daarna een afspraak met haar gemaakt.

Het voelde meteen vertrouwd bij Mariëlle, dat is fijn want je wordt behoorlijk vaak uit je “comfort zone” gebracht. Op jezelf durven vertrouwen en weer helemaal bij het begin beginnen, om er achter te komen hoe het bij mij allemaal in zijn werk gaat.

Door de counseling heb ik meer zelfvertrouwen, ben ik positiever en ben ik veel rustiger en gestructureerd. Maar ik ben ook van al mijn lichamelijke klachten af. Ik heb genoeg handvaten gekregen die ik de rest van mij leven kan gebruiken!

Sharon (27 jaar)

In 2018  heb ik de ADHD counseling gedaan bij Mariëlle. Hoewel ik dat toen ik begon aan de counseling nog niet echt door had, heeft dit mij veel gebracht. Tijdens de counseling had ik af en toe het idee dat iets kinderachtig of omslachtig was en dat ik er vast niets aan zou hebben. Ik ben wel eigenwijs ingesteld, en dit bleek ook weer zo’n eigenwijze gedachte te zijn. Want uiteindelijk ben ik heel blij met het resultaat!

Wat ik fijn vond aan de counseling was dat er altijd een ontspannen sfeer hangt. Zelf kan ik heel gestresst of hectisch zijn, dus dit was fijn ‘thuiskomen’. Mariëlle bereidt haar counseling goed voor en ze heeft alle tijd. Ze blijft altijd rustig. Je mag jezelf zijn, mag fouten maken, mag er ook af en toe geen zin in hebben. Als iets niet lukt weet ze er slim op een andere manier naar te kijken of je perspectief te draaien waardoor het wel lukt.

Naast dat deze counseling mij goed heeft geholpen, was het ook gewoon heel gezellig. Ik kan het dus iedereen aanraden om Davis counseling bij Mariëlle te volgen!